Celkem návštěv: 1160372 | dnes : 48 | online : 7
Dirtbiker!?! - story continues part 4

By: "mailto:hout@bmx-jicin.com"

Už je tomu ňákej pátek, co spatřilo světlo světa další číslo Dirtbikeru. Konkrétně se samozřejmě jedná o číslo 4, srpen 2004 a zde je můj rozbor.

Takže. Tradičně zajímavá část sou úvodní reklamy. Trochu mě mrzí, že Chris Doyle radši neukazuje svoji nepřekonatelnou 360 turndown nebo tailwhipa, místo fufanu na metrovým zábradlí. Každopádně mě zabil Tobias Wicke, jakože co to tam na tom stropě vyvádí, trochu moc vod tohohle německýho týpka. Radek si na vedlejší stránce vypích, teď si nejsem jistej jestli zajímavej, úvod, asi je trochu vtipnej a nebo ne?

Novinky sou v tomhle čísle poměrně na úrovni, člověk se v nich doví některý zajímavý informace, koneckonců v létě se děje spousta akcí, a tak je o čem psát. Avšak opět se objevily vychytávky typu "Marek Šafránek má letos dobrou sezónu..." nebo "Petr Mühlhans odletěl do států..., popřípadě novinka o Siemensu M65, možná by se našlo ještě něco. Ale jinak, jak sem už napsal, news v klidu a dobrá práce. Trochu mě pobavil článek o teamu Prokoprider.com, kde se píše o Božanu Mitkovovi a jeho bikrosu i fourcrossu na VELMI dobrý úrovni. Pro upřesnění, Božan je spíš nadšenec než nějakej diktátor, především je to dobrej kámoš Michala Prokopa a v pohodě typ. Mimochodem stránky prokoprider.com už delší dobu neexistujou což by možná za zmínku stálo taky. V kusovkách opět zase a zřejmě už na věky chybí u Haro Mirra Pro délka rámu, metr po kapsách stále nutnej doplněk zevlujícího typa v shopu s kolama. Zajímavá je taky hmotnost rámu, která je sama o sobě dost k ničemu, hmotnost celýho biku by možná měla větší vypovídací schopnost, ovšem třeba nějaký čtenář uvažuje jenom o rámu. Upřímně o tom pochybuju.

Rodná hlína nemastná neslaná, některý fota těžce nezajímavý (úvodní wallride, polet přes chodník Petra Kaly), moc pěknej onefooted tyregrab od Martina Valenty. Jinak docela nedávám prostějovský typy, kteří si nejdřív vyběhaj pozemek a město jim poskytne i techniku, sen mnoha z nás, a pak sou líný to udržovat, nechaj to chcípnout a radši jezděj v parku, kde to je "bez práce". Hodně špatný, trochu nejen česká klasika. To sem ale trochu odbočil.

Rozhovor s Kamilem Tatarkovičem v klidu. Překvapilo mě, jak to bere Kamil nejvíc sportovně. Nedat si v hospošce ani čtyři škopky, popřípadě se vyhejbat zahuleným místům, to už je zdatná oběť. )) Jako slabej mi přijde článek z Mistrovství světa ve freestyle v Kolíně nad Rýnem. Z takovýhle akce by se toho dalo vytáhnout určitě víc, než jen že vyhrál ten a ten a dal tyhle dva, tři triky. Zajímavostí tam přitom bylo k vidění tolik. Nejsem si jistej, ale myslím, že tam snad Radek ani nebyl a to je potom těžký napsat zajímavej článek. Škoda, škoda. Jediný, co aspoň trochu spravuje dojem, sou krátký rozhovory s některejma našima jezdcema. Ještě se chci zmínit o poslední větě, hlavně to "....kvalitních parků je u nás bezpočet...", trochu mi tam unikl ironickej nádech, a nebo že by tam nebyl??? Hmmm. Největší průser v tom kolínským parku byl právě ten, že u nás není jedinej park podobnejch parametrů a až na jednu dvě výjimky v tom nikdo z Čechů neuměl pořádně jezdit.

Parádní text spíchnul Švadlena o Ravo escape cupu, respekt kámo. Zároveň respekt pro Porkyho, hodně dobrá práce. Jako slušný články vidím Adidas slopestyle, 4X cup i DH cup. Trochu pokulhává X-Cup v Brně, kde sou trochu nepřesnosti (Cáha se nerozbil proto, že to nedolít, dělal nofoot to x-up, bouchnul si řídítkem vo nohu a vylítlo mu to, Štěpán Herink nedává indiana, Hout tam má unturndown), chybí zmínka o velmi udivujícím výroku poroty, konkrétně druhý místo Slavíka, a celkově je to takový hodně strohý. Na druhou stranu po loňský ignoraci X-Cupů ze strany DB je to velkej krok dopředu. Na oko zdařilej text spíchnul o X-Cupu v Olomouci Mrawenec, avšak nebyl sem tam, takže nemůžu objektivněji zhodnotit. Docela mě pobavilo i překvapilo zároveň, že ani v jednom z těchto článků se nepíše ani čárka o tom, kdo za celým X-Cupem stojí (4 elements neboli FBMXA) a ňákej special thanx za to. No nic.

Velmi zajímavej mi přijde plagoš, především svou naprostou oboustrannou nezajímavostí. Bohužel se mi nedostal do ruky časák i s mega DC posterem, takže sem teď v nejistotě, jestli sem náhodou o něco nepřišel )). Co se dá dělat. Další stránka fakt stojí za to. Fota posílaj typové parádní, obzvlášť "C" a "F" mě pobavily. Nejvíc nejlepší je ale asi "A". Listekk tam vysílá cosi, co připomíná karikaturu x-upu (slangově zvanou žabák). Nicméně redakce to nejen že otiskla, ale dokonce i ocenila jako "pěknej x-up", čímž na sebe svým znaleckým posudkem rozhodně pozitivně upozornila. Myslím, že tím ani Martinu Listekkovi nepřidala na kreditu, ale na druhou stranu zase víme, že umí 360, can-can, suicide a že se v Jablonci jezdí. Aspoň něco. Kladně hodnotím komentáře světových pohárů ve 4X a DH od Michala Prokopa, Adama Vágnera a Michala Márošiho. Dobrej nápad, člověk to má v podstatě z první ruky a dozví se i ňáký zajímavosti okolo.

Naopak bída sou bikrosový reporty z ME v Klatovech a především MS v Holandsku. Nechápu, proč nedostal Renda Živnej, kterej tyhle články psát rozhodně umí, víc místa, aby mohl napsat o Klatovech víc než jen v podstatě pouhopouhá výsledková fakta. O MS v Holandsku škoda mluvit. Ani ne půl stránky textu a jedna malinká fotečka, co dodat. To už se rovnou nemuselo psát nic a dát třeba jen odkaz na nějaký webovky:-).

Následujou nějaký rozhovory. Mirek Jirka a Kikán Žlůva v pořádku, Robert Pospíšil v rámci podpory mladejch talentů snad taky. V případě Radka Basela si nějak nejsem jistej, že by se nenašli lepší a zkušenější trialisti? Houtův onehanded x-up je jakej je. Byl sem požádanej vo stručnost, tak sem byl stručnej, snad to někomu pomůže. Fotky vypadaly v digitálu maličko líp.

Sme skoro u konce, kde se nachází technika. Tentokrát "přísný Wesi" testoval kola. Bohužel to testoval patří spíš do uvozovek. Napsat seznam komponentů, ze kterých se ten kterej bike skládá, by dokázala i moje babča, kdybych jí dal katalogy od jednotlivejch značek, nehledě na to, že i v opsaných popisech najdeme spoustu nepřesností. O jízních vlastnostech, silnejch či slabejch stránkách jednotlivých modelů se nedovíte prakticky nic. V podstatě je tahle dvoustránka k ničemu a nepřináší žádný přínosný informace. Snad jen délku toptube, která věčně chybí v kusovkách, ale čekal bych i délku chainstay neboli zadní vidle, což je rovněž docela důležitej údaj. Vážně mi není jasný, co tímhle "bike testem" redakce sleduje. Kotoučový brzdy sou na tom možná líp, týhle oblasti ale absolutně nerozumím.

Co tedy vlastně přinesl respektive nepřinesl poslední DB? Jak sem už uvedl, docela zajímavý news, některý dobrý, některý slabší články. Naštěstí se už neopakuje minulej rok, a tak sme se dočetli konečně i o X-cupu a celkově snad nechybí ňáký důležitý akce. Jo, teď sem si vlastně vzpomněl, chybí obsáhlejší report ze závodů na Štvanici, o kterých byla v minulým čísle pouze krátká zmínka v novinkách. Stále se objevují různý drobný chybky, nejen authorovská tlačenka pokračuje ve velkým štýlu, ta technika!!! Celkově na mě však poslední číslo působí po dlouhý době uspokojivým dojmem. Přišel novej fotograf Kiva, kterej vystřídal už roky stagnujícího Hofika. Myslím, že nefotí špatně, navíc je to docela v pohodě týpek. Tak to je o posledním DB vše, kéž by další čísla byly aspoň na této úrovni.

PS: Úplně na závěr sem si ještě všimnul, že na předposlední stránce sou jména všech lidí, kteří něco napsali, nafotili, nebo jinak se na tomhle čísle podíleli. Zjistil sem, že sem si za svůj text ve škole triků tuto poctu nezasloužil, hehe. Zřejmě půjdu spáchat rituální suicide.

Hublot Replica Watches

Best Replica Watches


Tento článek byl zobrazen již x


Komentáře
Ondra - 20.09.2004 15:08:37
Diky kluci za ten tip na tu swe stranku, nadherne rychla.
share je 5GB

Jára - 17.09.2004 15:32:57
Myslim ze 10 GB, ale sam mam 20. Bacha je to cely svedsky...:)

DaMike - 16.09.2004 20:48:18
to Jára: prosimte kolik je na tom hubu min. share?

SWE - 15.09.2004 23:19:54
swe-bmx.no-ip.org

Jára - 15.09.2004 22:32:15
Takz tohohle extremniho hubu me vyhodili kvuli mejm BMX videim, ktery jsem dal na share nezkompresovany, takze si myslej, ze to je fake. Tak jsem tak bloudil a nasel mnohem lepsi web, kterej je svedskej a je tam mnohem vic lidi s volnejma slotama a leze to tam 30 kbs, no krasa. Jen si jako idiot nemuzu vybavit, jaka je adresa. Pokud nekdo vite nebo muzete pomoct, tak ji sem napiste. Bylo to neco jako se.bmx.no-ip nebo tak....DIK

miloush - 13.09.2004 18:27:34
diky,mam chello-728 tak tam napisu asi 2M...jinak zbytek uz jakztak znam,pouzivam dc delsi dobu,diky mej se

ptr - 13.09.2004 17:29:33
miloush: zalezi jaky mas pripojeni, ja jedu ADSL 512/128 tak mam [0.5Mbit], jestli jedes pres kabel tak zadej vyssi [2Mbit], jestli ISDN nebo modem tak nizsi, musis vyzkouset vic moznosti, dokud se tam nedostanes. Az tam budes tak si do vyhledavani zadas klicovy slova jako treba: bmx, props, atd. a vyjede ti vsechno co je v nabidce, nejvic filmu maj operatori s [OP] nebo [SU] pred jmenem. Jestli ti nepujde vyhledavani tak si v nastaveni zadej " passive" . Zaroven si muzes vod nejakyho cloveka stahnout jeho seznam souboru a hledat si v nem. Jo, kdyz budes v passive tak nemuzes stahovat vod jinejch pasivu, jen vod aktivu. Aktiv muze tahat vod koho chce. Mozna tohle vis, ale pisu to sem aby to vedeli vsichni. vice se dozvite zde: http://prolamy.wz.cz/index2.htm

miloush - 13.09.2004 16:39:43
diky ale stejne to nepomohlo,pise to znova to sami

miloush - 13.09.2004 16:37:36
diky ale stejne to nepomohlo,pise to znova to sami

piit - 13.09.2004 15:55:06
2Miloush: to je rychlost tvýho připojení, tu si máš dát před nick. favourite hubs-tam ten hub musíš mít uloženej-properties...

Miloush - 13.09.2004 15:38:25
Me to taky nechce pripojit,pise mi to ::::Your name should have (one of) the following prefix(s): USE YOUR UPLOAD SPEED ---> or [100Mbit] or [10Mbit] or [8Mbit] or [5MBit] or [2.5Mbit] or [2Mbit] or [1Mbit] or [0.8Mbit] or [0.5Mbit] or [0.4Mbit] or [0.2Mbit] or [0.1Mbit] or FORUM a s tim si nevim rady..porad prosim,dik

ptr - 12.09.2004 19:59:16
to sem rad ze to frci....tu adresu napis normalne do okynka " zadat adresu rucne" ale bez tech uvozovek ty sem tam napsal kvuli zvyrazneni...., ted sem tam byl a normalne to funguje....na tom hubu je stopro Megatour 3!!!, az tam budes tak do mainchatu napis: +news a ukaze ti co je novyho ke stazeni > > > exs.no-ip.org

fousac - 12.09.2004 19:31:46
dal sem si praci s instalaci DC a jenom CUMIM, necekal sem ze tam toho je tolik, od dopoledne uz mam 2 videa co sem nemoh sehnat :)
ten hub mi nechce pripojit, ani nerika proc, stejne dik za odkazy kamo

ptr - 12.09.2004 15:50:13
fousac: hele dc++ ti pujde pres kabel urcite, jen mozna budes muset bejt v pasivnim modu, coz ale neva neb aktivu je vzdy dost. Mrkni sem, tam najdes how to: http://prolamy.wz.cz/index2.htm

ptr - 12.09.2004 15:42:40
hehe tak hoshi (Miloush a Fousac), nejlepsi DC hub je: " exs.no-ip.org" maj tam toho sakra hodne, je to bandicka typu ktery ripujou vsechny mozny extremni videa, predevsim MTB a BMX. Ty videa sou zapakovany v RARu, ktery kdyz stahnete a rozbalite, tak najdete vypalovaci image soubor. Ten pak bud vypalite na cd, nebo votevrete ve virtualni mechanice (je to vochrana proti pripadnymu narceni z porusovani autorskejch prav). Upozornuju ze zajem je velikej tak na sloty se ceka dlouho, nejlepsi mate bejt pripojeny bud online nebo bejt napichly prez noc. Jo a modemisti at tam ani nelezou nema to smysl. Co se tyka bittorentu, coz je asi nejucinejsi a nejrychlejsi sdileci program, tak podrobnej navod najdete tady: http://www.root.cz/clanek/2137

Miloush - 12.09.2004 15:06:51
2ptr:Jakej hub na DC pouzivas???hod sem pliz odkaz...dik

fousac - 12.09.2004 11:00:48
to ptr
pouzivam kazzu, edonkey a winmx a sehnal sem akorat megatour 1 :-( mam net pres kabelovku a ta mi blokovuje " prichozi volani" takze s DC sem asi ze hry, nevim jak bittorent? co takle dohodnout naky vymeny CD nebo si neco poslat?

vóťa - 11.09.2004 22:12:59
No jestli tu budou všichni prudit do všech tak to pujde všechno do tam...Musim uznat že report v DB z BMX World mě taky zklamal a poslední věta dorazila, sám nevim na co jsou bazény ve Strašnicích, asi na okrasu a chytání vody?
To Kamil: Utváření DB za pomoci jezdců je určitě dobrej nápad, leč páni z DB z kanclů nevylezou a lidi do toho s nima pak tím pádem nepudou.
Zejtra proběhne brigáda na totálně rozplizlejch dirtech ve Strašnicích a snad budou skákatelný, tak kdybyste tam někdo z Jičína jel taksem pak hoďte nějakej report ať vim co mám změnit v mým stylu stavění alá MTBDirt:-)

ptr - 10.09.2004 16:33:15
to fousac: megatour 3 se u nas da sehnat velice snadno, zkus bittorent, dc nebo kazzu a mas to doma.

fousac - 10.09.2004 10:59:29
kamile ty si fakt genius, megatour 3 se da u nas sehnat? cernobily fotky protoze je jich ride plnej. casak ma psat ze vysla konkurence? zase co slovo to perla

Wenca - 10.09.2004 09:19:52
2 ten ten: A co rika cestina tobe. burane

Kamil feifer - 10.09.2004 02:01:05
cerno bile fotky , proto ze ride je ho plnej a je v tom trochu umeni , ale to je fuk , to ze pisu bez hacku a carek , proto ze pouzivam kamo pocitac APPLE PowerBook G4 , delam na nem sam vsechno , fotky , videa , stranky atd ... ale to je fuk , napsal jsem prispevek , protoze si to treba nekdo precte a treba pomalu , ale neco se zmeni a o to jde .Vzdy me bavilo vice jezdit na kole nez psat nejaky keci.Na zaver , pisu na stranky co se opravdu kolem me stalo a nijak to neupravuju a nepridavam,nenadrzuju , a nevypoustim , proste tak se stalo nic vic .A to byl muj posledni prispevek pro tohoto muze .

hout - 09.09.2004 23:38:33
to ten ten: Teda kamo, navezl ses do Kamila docela zhurta. Jeho prispevek mi rozhodne neprijde beze smyslu. Aspon obcas cernobila (popripade jinak zaodstinovana) fotka by vypadala urcite zajimave, aspon by to trochu narusilo tu neustalou barevnou monotonnost. Koukni na freeride.cz, co tam Kuba dokaze delat s fotkama, proste nadhera, nevim proc by se neco takovyho nemohlo semtam v DB objevit. Rozhodne zajimavej navrh, kterej tady jeste nepadl.
Zajem o pomoc ze strany DB moc videt neni, spis zadnej neexistuje. Navic spoustu lidi, kteri by byli rozhodne uzitecni, dokazal RH nasrat, coz spolupraci taky neprospelo. Ze Kamil umi jen kritizovat? Kdyby umel jen kritizovat, asi by u nas nebyla prvni bikova hala dokonce s foampitem. monkeybikes.cz nejsou vubec spatny stranky. Ze jsou psany bez diakritiky a vubec bez slohu jim dava zvlastni image, proc ne, je to docela zajimavy. Navic se tam clovek dovi zas jiny veci, ktery se nedocte nikde jinde. Kdybych mel napsat recenzi na ty stranky, urcite by nedopadly nijak spatne.
Jezdit bys mel jit radsi ty, at treba casem vime o koho jde a budes se moct podepsat.

ten ten - 09.09.2004 22:54:10
to kamil:trochu mi unika smysl tveho prispevku, co sem pletes cernobilou fotografii,vo cem to pises, a jak to myslis s tim , ze by kluci meli mit zajem s tou zmenou pomoct, to jako , ze by o tu pomoct meli pozadat tebe?! ja si myslim, ze by zajem byl ale asi ne u TEBE , trochu se nad sebou zamysli, vzdyt ty umis jen kritizovat a kopat kolem sebe, a uz vubec nechapu jak ,,TY" muzes kritizovat nejake media, podivej se na sve stranky, rika ti neco cestina , sloh .... divim se , ze jeste nikdo nenapsal recenzi na tve stranky,( to by jsi se divil!!!) asi te litujou, a vis proc ? protoze jso lepsi nez ,,TY" , a VO TOM TO JE, tak se nato to psani vyser, a bez jezdit na kole.

hout - 09.09.2004 22:44:11
to Kamil: Svata pravda. Myslim ale, ze se toho ze strany redakce asi nikdy nedockame. Pomoc by treba od lidi prisla, ale to by zas musela bejt naka iniciativa od redakce. Treba prijit na naky akci, rict tohle a tohle a co si vo tom kluci myslite a nebo nebylo by lepsi to zkusit udelat jinak? Myslite takhle, aha, zajimavy, dobra udelame to podle toho. Hmmm. Trochu maly scifi.

hout - 09.09.2004 22:31:02
to mouka: Kamo, ty ses hodne mimo misu. Jeste jednou si precti prispevek Tomka. Vystizne.
to Tomek: Hehe, dobre ty.

tomek - 09.09.2004 20:33:50
ty wole to Mouka:no ty vole mouko,ty si uplne v prdeli!! Ten x-up,to je naprosto klasickej Tacud X-UP,zabak je proti tomu hadr[myslim ze xko na horskym je stejny jako jakykoliv xko.Takze hout asi bude vedet jak to xko vypada].
PS:pan Hruska vcelku pravidelne sleduje tuto scenu na netu,takze mu asi pride zbytecny neco sVama tady resit.

Kamil feifer - 09.09.2004 15:54:00
Podle me budou muset lidi z redakce db vylezt od pocitacu a zacit objizdet celou scenu osobne , akce zavody , session , protoze takhle se pise jen o tom co kdo donese do toho jejich hnizda , musej tam zacit fotit ruzny lidi , treba i jezdci ,ale ne jen jezdeni a zavody ale i ze zivota , ne jen barevny fotky ale i cerno bile , psat rozhovory ne se znamejma jakoby profi jezdcema , ale s klukama co tim ted tady hejbou , vse se tady zmenilo a je potreba zmenit i tohle .Vnovinkach bych rad videl treba ze je v prodeji novej ride , a ze ho koupite tam atam, nebo ze vysel novej PROPS mega tour 3 , a na nej recenzi od jednoho ceskyho jezdce . Treba bych ja osobne si rad precetl rozhovor jak se ptaj jezdci mezi sebou , ne nekdo kdo ma celej rok napsany otazky jen to posle mailem a je to . Na druhou stranu musej , ale kluci mit zajem s tou zmenou pomoct , protoze je pravda , ze delat 2 casaky neni sranda , ale nedelat jednen naplno a druhej jen tak na pul to je na nic .

witchhunter - 09.09.2004 10:02:29
to Mouka: Když se ti to nelíbí tak sem nelez a čti si DB, jak si sám napsal moudrá hlavo z Jablonce. Fuckovat tě nebudu, nehodlám dosednout na tvou uroveň zobáku!!!!

davlos - 08.09.2004 17:18:11
kdo je Jára z Prahy? dobrý komentáře kámo.

piit - 08.09.2004 15:21:45
to chce kliiid :-)

Rosli - 08.09.2004 08:07:38
to Mouka: S tim bagrem to neni spatna vec, hodne by si nam pomohl, ze jo Houte ??? Budem se tesit :)))

Mouka (z Jablonce) - 08.09.2004 01:02:21
to Hout: Doufam sem v nějáký zlepšení, ale kde nic tu nic. Stále ty samý problémy... Když se ti to nelíbí nečti to a rozhodně se nepropujčuj ke škole triků(tvůj styl stejně není z těch lepších). Mladý a nezkušený si vezmou příklad z lidí který sou v DB a ty si čti Ride.
Od Martina je X-up v pohodě a protože stejně nerozumíš(a rozhodně nefandíš) horákům, zavři zobák... Podle mě ta fotka vypádá líp než B , ale nic proti Jardovi.
Možná by stálo za to zajet do Jinolic s bagrem. Držte se svojí hlíny. Fuck off bmx-jicin.com!!!

Jára - 07.09.2004 22:05:36
No a mimochodem ciste teoreticky: co takhle pri pristim telefonatu s panem Hruskou upozornit na svuj web, respektive na tuto kritiku nebo osobne mu tak trochu promluvit do duse. Hele ja jsem jen malej biker z Prahy, kterej na to z dalky smutne kouka, ale mam pocit, ze ty bys s tim mohl hejbnout... Ale nevim, nevidim do toho, nechci tady delat zadny machry...

Jára - 07.09.2004 22:04:14
No a mimochodem ciste teoreticky: co takhle pri pristim telefonatu s panem Hruskou upozornit na svuj web, respektive na tuto kritiku nebo osobne mu tak trochu promluvit do duse. Hele ja jsem jen malej biker z Prahy, kterej na to z dalky smutne kouka, ale mam pocit, ze ty bys s tim mohl hejbnout... Ale nevim, nevidim do toho, nechci tady delat zadny machry...

Jára - 07.09.2004 22:00:48
to Hout: Ale zatracene to je to o cem tady mluvime, at uz budem polemizovat, jak velka ci mala je ceska scena extremniho bikingu vseho druhu, tak pan Hruska a jemu podobni je za to sakra placenej, tudiz je to profesional ve svy branzi, kterej ma mit prehled a znat VELICE dobre CZ scenu... Necekam nejaky intimni otazky typu " Co Tereza?, ty bejku" a tak, ale poptat se na novy trendy ve svete (brakeless, maly prevody, newschool vs. oldschool triky, otazky typu styl vs. triky). Ted smaozrejme mluvim o streetu, o kterej mi jde. Ne obecne myslim si, ze oba dva mame na to dost podobnej nazor a zacina bejt unavny to tady porad omilat.

hout - 07.09.2004 20:07:48
to Jára: Zajímavej text. No, v jednu nestrezenou chvilku sem dostal telefon od samotnyho RH, cekal sem, jak dostanu vynadano za spineni dobryho jmena DB a von po mne chtel, abych mu udelal skolu triku na 360. To sem odmit, protoze 360 nepatri k mym nejjistejsim trikum, ale natolik sem byl zaskocenej, ze sem slibil aspon onehanded x-up. No a couvat z toho by asi uz nebylo moc fer. Tak asi tak.
O casaku byla uvaha na hodne teoreticky rovine, a tak je to dodnes.
S rozhovorama mas pravdu, sou trochu na jedno brdo. Castecne je to dano tim, ze redaktori az tolik neznaj jednotlivy dotazovany, tudiz nevedi o nekterych zajimavych vecech, na ktery by stalo za to se zeptat, coz treba u Ride nehrozi. A ten druhej duvod je mozna ciste logickej, vono neni az tolik veci, na ktery se da zeptat v nekolika otazkach, vetsinou to sou jen ty nejdulezitejsi veci. Velky rozhovory bejvaj docela v poho

Jára - 07.09.2004 16:36:13
No a posledni pripominka, kdyz jsme u DB, myslim, ze pokrok by mohl lehce nastat i v kratkejch rozhovorech typu Zluva, kde se odnepameti toci otazky typu " Jak jsi zacal?" atd. a odpovedi samozrejme uz zacinaji zavanet neprijemnou schematicnosti. Takze volam: pani z DB, kouknete se napriklad do Ridu, kde se jim otazky netoci vecne kolem toho, jak to ma kdo se zavodama, komu dekuje, ale napriklad jaky triky ma rad, jakej ma nazor na brakeless atak, proste trochu zmeny. Myslim si, ze v CZ mame urcite lidi, ktery maj dostatek zkusenosti a zazitku, aby se vyjadrili mnohem zajimavejc...

Jára - 07.09.2004 16:31:30
No a mimochodem nekolik clanku zpatky jsem si precetl v komentarich nejakou zminku o moznem vydavani valstniho casaku. Nejaky novinky nebo stale trva informacni embargo??

Jára - 07.09.2004 16:30:03
No dlouho jsem cekal na tenhle clanek, abych se prekvapene (nevim, jestli mile nebo ne ) zepatl, co vecni komentatori DB delaji v tom pomerne " nepokrokovym a zabrzdenym " casopise...??? Ted samozrejeme mluvim o onehanded x-up od Houta, ze by se aspon castecne zakopala valecna sekyra...:)


  ENGLISH
Vyberte si design:

Login :
Jméno:
Heslo:
Registrace


Na chatu
nikdo není.

Kouříte?
Ano sirka 4187
Ne sirka 3593
Příležitostně sirka 3363

Chystáte se na Horsefeathers Garden od Dirt?
Určitě! To si nenechám ujít! sirka 4365
Ne sirka 3598
Ještě nevím sirka 3889

Starší ankety

Vyhledávání


Nejvíce diskutované
Tento měsíc
Minulý měsíc
Celkově
1.Monkey Bik..
sirka
  123 x

2.Dirtbiker!..
sirka
  75 x

3.MČR street..
sirka
  59 x

4.Dirtbiker?!?
sirka
  46 x

5.Nokia Extr..
sirka
  46 x


Nej... sekce
Tento měsíc
Minulý měsíc
Celkově

Webmasters:
Web-admin
Mosnik
Rosli
Senior Editors:
Mosnik
Hout
Editors:
Dusan
Kudr
Bernak
Dwayne Dibley

Valid XHTML 1.0!

Copyright © 2002 - 2014 [BMX-JICIN.COM]. All rights reserved.
None of the text or images from this page may be reproduced
in whole or part without written permission.
© 2004 webprovas.com