Celkem návštěv: 1158651 | dnes : 55 | online : 2
News - květen 2008

By: "mailto:bmx.hout@email.cz"

tech. pozn.: odkazy v textu se neotvírají v novém okně, takže případně použijte pravý klik na odkaz a vyberte položku "otevřít v novém okně"

První novinkou je HORSEFEATHERS Garden of Dirt. Jedná se o exkluzivní dirtový contest, který proběhne v Jičíně na zahradě a to 9.8.2008. Za vším stojí Hout a celá jičínská trails parta, partnerem akce je firma Horsefeathers. Akce je uzavřená pouze pro 20 pozvaných jezdců z český dirtový špičky, na který čeká prize money v hodnotě 15 000 Kč. Více info již brzy na stránkách mediálního partnera www.freeride.cz/bikes a samozřejmě zde.

Bike Hall contest je za námi, většina z vás tam jistě byla, reporty a videjka na ostatních webech. Jen malá poznámka pro všechny český "štýlaře". Doufám, že jste dobře sledovali Lea Forte a Limu, takhle se jezdí na kole pánové.
V neděli po Bike Hallu následoval avizovaný jam v lese. V Trutnově jsem přímo s Limou aka Liamem Elthamem (díky Kahamánku) dohadoval lesní session. Anglická flotila se také objevila, bohužel po asi půl hoďce zevlinku to zatáhli a z ježdění nebylo nic. Škoda veliká. Nicméně les zanechal dojem viz. komentář od Limy (z 19.5.08) zde
www.trailscene.com/forum/145-forest-trails-czech-republic#comment-1111 (na těchto anglických stránkách si také povšimněte fotky v hlavičce celého fóra!;-) Jinak klasický lesní ježdění, milion zevlujících lidí a jezdí pár odvážlivců. Jmenovitě Frenk, David Pánka, poprvé na bmx eMTý a samozřejmě jičínská parta. Jediný nováček, který našel odvahu, byl Tomáš Lízal, a i když se s tím dost pral, stejně dobře von.

Ve stejným termínu, tedy 9.-11.5.2008 proběhnul v Mexiku nejprestižnější dirtový contest na světě – Red Bull Elevation. Ten se přesunul z kanadského Whistleru a za vším stála opět bmx legenda Jay Miron. Letošní spot nebyl až tolik progresivní, jako tomu bylo v předchozích letech, přesto se však jednalo o naprosto unikátní contest. Výsledky najdete zde: www.fatbmx.com/modules/news/article.php?storyid=4581 videjko potom zde:

Další>www.ridebmx.com/article.jsp?ID=1000060350&type=features

Další naprosto jedinečná akce v režii Red Bullu se konala ve dnech 23.-25.5. v Austrálii. Red Bull Dirt Pipe, neuvěřitelná hliněná U-rampa, co více dodat. Videjka a výsledky zde: www.ridebmx.com/article.jsp?ID=1000060718&type=news Hodně zajímavá věc.

Do třetice Red Bull. Letošní Empire of Dirt doufejme nepřekazí počasí, jako tomu bylo minulý rok, byla by to velká škoda. Přípravy tratě jsou v plným proudu, Red Bull zveřejnil 3D model, který můžete checkovat tady: www.ridebmx.com/article.jsp?ID=1000060382&type=news Tak na to jsem hodně zvědavej.

V následujících dvou víkendech nás čekají dirtové contesty, na které se jičínská crew také chystá. Nejdříve tuto sobotu tradiční Austrian King of Dirt v Linzi - www.akod.at další týden potom GT/PEMM Brno dirt jam. O všem vás budeme informovat, takže stay tuned:-)

panerai replica

clone panerai watches


Tento článek byl zobrazen již x



  ENGLISH
Vyberte si design:

Login :
Jméno:
Heslo:
Registrace


Na chatu
nikdo není.

Kouříte?
Ano sirka 4150
Ne sirka 3556
Příležitostně sirka 3329

Chystáte se na Horsefeathers Garden od Dirt?
Určitě! To si nenechám ujít! sirka 4330
Ne sirka 3568
Ještě nevím sirka 3852

Starší ankety

Vyhledávání


Nejvíce diskutované
Tento měsíc
Minulý měsíc
Celkově
1.Monkey Bik..
sirka
  123 x

2.Dirtbiker!..
sirka
  75 x

3.MČR street..
sirka
  59 x

4.Dirtbiker?!?
sirka
  46 x

5.Nokia Extr..
sirka
  46 x


Nej... sekce
Tento měsíc
Minulý měsíc
Celkově

Webmasters:
Web-admin
Mosnik
Rosli
Senior Editors:
Mosnik
Hout
Editors:
Dusan
Kudr
Bernak
Dwayne Dibley

Valid XHTML 1.0!

Copyright © 2002 - 2014 [BMX-JICIN.COM]. All rights reserved.
None of the text or images from this page may be reproduced
in whole or part without written permission.
© 2004 webprovas.com