Celkem návštěv: 1159953 | dnes : 35 | online : 4
Jičínské jaro 2009

Written by: "mailto:hout@bmx-jicin.com"

Fotos: Berňák, bmx-jicin.com crew & friends, 211b.org

Letošní jaro je pryč a my vám nyní servírujeme co všechno se dělo a nedělo okolo bmx-jicin.com crew v minulých dnech a týdnech.

omega replica watches omega replica

Les. Les jede, to je jasný. Nicméně jeho zimní progres není dotažen, pekelná BIG DIG lajna stále není nalítaná a Hout se začíná zlobit. Do cesty se stavěl Bikehall, zranění, chybějící materiál na drop, počasí, maturita, nerozhodnost jak vyřešit nedostatek rychlosti, zevlink v Řecku a tak dále. Je to boj. Ale BIG DIG bude a bude brzy, jakože les je les a kolo má dvacet palců. Až přineseme fotky, budete čubrnět.

Mimochodem bude jam a bude taky brzy. Kdo ví, ví, kdo ne, má smůlu. Info u Kudra. A kdo nepřijede, ten to prohraje, protože to bude stát určitě za to. Těšíme se všichni.

Proběhnul AKOD v Linzi, výlet veliký, punk & ride jak se sluší a patří. Kudr nedal těsně finálko, Dudo zabíjí a vyhrává. Prý byla zima, Hout si válel šunky v Řecku, muhaha.

Potom návštěva party z Jeseníka, pojezdilo se, pokalilo se, Kudr bitkař a cajk. Fatamorgana thanx. Příště jedeme my, víme to, dáme to.

Našlapaný uplynulý víkend, Hout si doválel šunky, Kudr a Kuba, jede se do Prahy, původní cíl: Šestka, double funbox contest. Předtím zastávka v Nehvizdech, o víkendu se tam jedou závody Airstrike Meatfly 2009. Heh, tady si někdo ještě hodně mákne, a nebo to bude velký zlo. A víc už nic neříkám. V Řepích na bikrosce se jede MČR, to si nemůžeme nechat ujít. Mošnik reprezentuje na Cruiseru, dává si to, dává dobře. Finálko se počítá, žádná o tom. Přejezd na Šestku, je to za rohem. Na střeše parkujeme Wagena a jdem to zchecknout. Takže asi takhle: sjezd, šlapej jako svině, skoč na placku, šlapej zase jako svině, skoč zase na placku, gratuluj si, máš to za sebou. Především dirtoví jedinci z toho jsou hodně odvázaný, je to nářez. Ondra Šléz už jezdí, to je dobře, 360 jak hovado, koukám s otevřenou pusou. Michal Beran truck do tablu taky dobře. Kudr jistotka, 360 něco a 360 něco. Především, především ovšem Robo Kubička, po letech ho vidím na kole, pěknej unturndown, x-up ve stylu, lehkej suicide, lehkej nothing... udělal jsi mi radost kamaráde. A příště do lesa Robo.

Po kvalifikaci jasný zdravý demokratický rozhodnutí, že tohle stačilo a ještě s Onýsem vyrážíme do Modřan. Mlaďákův flek, byl jsem zvědav, né že né. Docela zajímavá lajna, přijatelný povrch a šejpink i na malý kolo. Skok, skok, klopenka, šlapat, pěkný skok, vyskakovák do klopenky a bezprostředně seskakovák z klopenky, skok na triky a corner doprava. Ovšem není to na malým vůbec jednoduchý, tohle proskáče na BMX hodně málo lidí, myslím tím opravdu hodně málo lidí. A nájezdy, nevím co dělají na horským, ale na malým nastřelujou jak kdybysme byly rakety země vzduch. Samostatně stojící největší skok z tohoto důvodu nakonec vynecháváme, to by byla hodně velká raketa země-vzduch, brrr. Asi po hodině je toho tak akorát, nájezdy nás trochu serou, balíme, mizíme. Celkově však Modřany rozhodně nejsou špatným flekem, dá se tam pojezdit.

Výlet končí na řepský bikrosce, MČR skončilo, oldschool může na scénu. Kuba na svým FAčku šlape jako zamlada, má to tam pořád. Nejzábavnější česká bikroska nás baví, proskákáváme co se dá popředu i pozadu, síly ubývají, tohle bysme potřebovali častěji. Závod bez šlapání vyhrává Kudr, jedinej dokázal dojet do cíle, zřejmě natrénoval fyzičku na funboxech na Šestce, Švéd jeden.

Po osmý končíme a vyrážíme nach Hause. To by člověk neřekl, co se dá všechno za jeden den stihnout. Dobře my, dobře Mlaďák za modřanskou snahu a dobře Viktor za double funbox snahu. Příští týden Nehvizdy, hop a nebo trop. A už neříkám nic.


Tento článek byl zobrazen již x


Komentáře
Robo - 25.06.2009 18:05:19
Diky Houte! Dej pak vedet ohledne te session next week u vas...

Tomcat - 24.06.2009 16:53:14
Cekej ty bubaku.

hout - 24.06.2009 16:06:58
tomcate, tohle neni kritika, to je povzdech. kritika by vypadala jinak. budu cekat.

Tomcat - 24.06.2009 08:37:24
HOUTE!!!!!! Pockej ty kritiku!!!


  ENGLISH
Vyberte si design:

Login :
Jméno:
Heslo:
Registrace


Na chatu
nikdo není.

Kouříte?
Ano sirka 4176
Ne sirka 3584
Příležitostně sirka 3352

Chystáte se na Horsefeathers Garden od Dirt?
Určitě! To si nenechám ujít! sirka 4357
Ne sirka 3591
Ještě nevím sirka 3876

Starší ankety

Vyhledávání


Nejvíce diskutované
Tento měsíc
Minulý měsíc
Celkově
1.Monkey Bik..
sirka
  123 x

2.Dirtbiker!..
sirka
  75 x

3.MČR street..
sirka
  59 x

4.Dirtbiker?!?
sirka
  46 x

5.Nokia Extr..
sirka
  46 x


Nej... sekce
Tento měsíc
Minulý měsíc
Celkově

Webmasters:
Web-admin
Mosnik
Rosli
Senior Editors:
Mosnik
Hout
Editors:
Dusan
Kudr
Bernak
Dwayne Dibley

Valid XHTML 1.0!

Copyright © 2002 - 2014 [BMX-JICIN.COM]. All rights reserved.
None of the text or images from this page may be reproduced
in whole or part without written permission.
© 2004 webprovas.com