Celkem návštěv: 1159908 | dnes : 38 | online : 3
Bmxchytrak - česká fbmx scéna

Text: Dwayne Dibley

Jak už jsem napsal v úvodu, po dlouhé době jsem zabrousil na kdysi zajímavý fórum bmxchytrak.com, kde se ve své době scházeli téměř všichni příznicvci fbmx. Po letech se vše vyvinulo trošku někam jinam, pouštět se zde do diskuzí nedoporučuju nikomu, kdo má všech pět pohromadě a v papírech má víc než 17.

Leč jako obraz současný scény je to stránka zajímavější než kdy jindy. Obchodníci zde mají zdarma k dispozici krásné marketingové průzkumy, stačí jen nadhodit vhodný topic a trochu si ho nasměrovat, kam člověk potřebuje. Ale to jsem odbočil.

Jelikož nejsem obchodník a nepotřebuji marketingové průzkumy, zkouknul jsem pečlivě ze zvědavosti pouze dvě témata. První, s trefným nadpisem „Dámské kalhoty“, najdete na tomhle linku:www.bmxchytrak.com/viewtopic.php?t=25881 ,zabývá se dámskými kalhotami, pro dnešní děti neodmyslitelnou součástí fbmx, a konfrontací se svými vrstevníky, kteří neholdují dámským gatím a preferují více prostoru pro své gule. Vše začíná takto: „ahojte kucí neukamenujte me prosím vás, za můj dotaz..Máte dámské bokovky, normálně s nima jdete do školy? a jak řešíte když se vám někdo směje? Prosím napište, mě to zajímá..Díík“

Abych vás ušetřil pročítání nudných a vesměs stejných komentářů, mám pro vás shrnutí obsahu příspěvků v této diskuzi. „Dámský gatě nejvíc, máš SVŮJ styl tak si ho drž, ty kreténi co se ti posmívají nemají žádnej styl, to jsou určitě nějaký zkurvený hopeři s kalhotama u kolen, nebo cegáni, buď prostě svůj ve svým vlastním stylu!!!“ Muhahá, no není to paráda? Dobře si pamatuju devadesátý léta, kdy neměl styl ten, kdo měl úzký kalhoty a naopak širokáče byly nejvíc in. A extrémní „free“ sporty v čele se skateboardingem a bmx byly s touto módou velmi úzce spjatý, těm gulím se dejchalo líp a člověk se ve volných hadrech mohl líp hejbat (dobře si pamatuju, jak se mi nejlíp lítalo na kole v teplákách:-)). Hehe, deset let a jak je to jinak, kdybyste náhodou měli pochybnosti, běžte na chytráka a tam vám to vysvětlí. Zkrátka, musíš mít „svůj vlastní styl“, bokovky rules kámo a jestli si myslíš něco jinýho, tak jseš kreténskej hopér nebo cegán. Yes jou.

Každá móda je dříve nebo později nahrazena jinou a osobně odhaduji, že to nebude trvat dlouho a přijde zase něco jinýho, už se moc těším, co to bude za vynález:-) A kdybyste to náhodou nějak prošvihli, víte, kam se obrátit. Chytrák jede.

Druhý téma, který mě zaujalo, je o něco duchaplnější a nese prostý název „10 Triků“ (link tady: www.bmxchytrak.com/viewtopic.php?t=27681&postdays=0&postorder=asc&start=0 OndraS z Rajhradu nadefinoval deset triků, napsal ke každému triku kdo ho dle jeho názoru dává nejlíp a vyzval ostatní k tomu samýmu. Triky vybral Ondra následující: Condor, Tabletop, Tailwhip, Barspin, No Foot CanCan, 360, Turndown/superman, 540, Footjam a Flair. K výběru mě napadá poznámka, že opravdu nevím, jak se některé z výše zmíněných triků od sebe liší v podání různých jezdců, flair, barspin, footjam, condor, minimálně tyhle triky jsou při správném provedení takřka totožný ať je dělá kdokoliv, no ale budiž. Opět doporučuju nečíst komentáře, vesměs se to opakuje, takže to shrňme:

Condor: máváním křídly se nejvíce (pomineme-li EMO a šminky) proslavila Iveta (čti David Benda), condor je jeho doména. Jak je tohle hodnoceno, nechápu, ale prostě Davídek to tady rozmával, takže Davídek. Jo.

Tabletop: table vede Chase Hawk, objevuje se Aitken, Mike Miller, z Čechů třeba Ondra Bělohoubek a Mongol. Body si podle mě zaslouží ještě Justin Inman, Rob Darden a Dudlan, tabletop ze starý školy dělá dneska už tak málo lidí a přitom vypadá moc dobře.

Tailwhip: různí interpreti, bez výjimky streetaři, hodně opět David Benda, Jared Chilko a Reynolds. Kluci jedni hloupí, nejlepší tailwhip jednou pro vždy a navždy patří Chrisu Doylovi, pomalý, klidný, naprosto plynulý, nohy u sebe, nádhera. Jen si prolistujte starší DB, najdete jeho bič ve dvou reklamách na DC, obě nemaj chybu. Mimochodem, Doyle se neobjevuje na chytráku ani jednou, jeden z nejstylovější jezdců vůbec a má smůlu, neuděláš nic.

Barspin: opět různí interpreti, nejvíce ale Garrett Reynolds a David Benda. Logiku hodnocení zde hledat nemá význam. „Barspinniac“ Todd Walkowiak si zaslouží body za svůj barspin tam, zpátky, tam v jednom letu na Expendable 2.

Nofoot Cancan: vede Mike Aitken těsně před Dudlanem. Kluci jedni hloupí podruhé, Dudo má pěknej cancan a Mike si zaslouží všechno, nejhezčí cancany ale vždycky měl Corey Bohan, osobitý, přitažený řidla, radost koukat. A pak taky Nasty, na toho by se nemělo zapomínat, i když jemu to většinou ulítlo do indiana.

360: Zase Chase Hawk a taky Mike Aitken. 360 obou jsou luxusní, žádná o tom. Nicméně i tady by se měl objevit Corey Bohan, který má dle mýho názoru ještě lepší 360, než výše zmínění. Coreyho Bohana na chytráku podobně jako Doyla nenajdete vůbec, dirt is dead, říkají děti.

Turndown: různí interpreti, tohle nemá moc smysl. Trno jako trno.

Superman: světe div se, supermana chytráci neznaj, nelíbí se, prostě nic. Klucíí, vysokej, pěknej protaženej superman na velkým skoku, kde je na něj čas. Jaká krása. Vy jste nikdy neviděli takovej skok, já vím. Doyle, Kris Bennet, do indiánu Nasty a se sedlem Ronnie Chalk kdysi dávno.

540: chytráci volí Garretta Reynoldse a spoustu dalších. 540 je (pokud teda není myšleno do fakie) vertový trik, ovšem vert není in, na ty si nikdo nevzpomněl. Královská disciplína, styďte se, blbečci hloupí. Jamie Bestwick, Mat Hoffmann.

Footjam: údajně jeden z nejpopulárnějších chytráckých triků, bezpečnej, efektní, streetovej, dělaj ho naši oblíbenci, co chcete víc. Vyhrává asi Harry Main. U mě vede Kudrsynek:-) a pak Fox s Kamilem Feiferem, ti s tímhle trikem u nás začali.

Flair: logika jde zase stranou, tady bych viděl rozdíly snad jen ve výšce. Chytráci volí Šléze, Berana, Webba a já nevím koho ještě. Prostě děti. Zase žádní vertaři, klucí zase věděj kulový. Ach jo. Mimo vertaře, kde by vyhrála trojice Bestwick, Kagy, Robinson, si rozhodně zaslouží respekt Morgan Wade, ten se nebojí naflairovat cokoliv a vejšky to jsou obvykle veliký.

Takže si toho chytráka shrňme. Garrett je nejvíc, na Davídka Bendů nám nešahejte, Chase Hawk, Mike Miller, Harry Main, Webb, Ondra Bělohoubek, Berry a tak dále, footjamy a 540 v mikrorampě, nebo radši rovnou do fakie. Supermuže neznáme (vidíš Chapli, to by ses mohl zabít při těch svých superman variacích a stejně nic:-)), dirtaři jsou dead a vert neexistuje. A my jsme ti bikeři, my jsme ta fbmx scéna, máme dámský bokovky, máme styl a jestli se ti to nezdá, tak seš hopérskej kretén. Shit, jsem v prdeli. Ještě je třeba dodat, že celej tenhle cirkus je vydatně podporovanej českými na oko seriózními médii v čele s bmx-street.com, Love BMX a DB, přičemž poslední dva jmenovaní bohužel nemají moc na výběr. Business je tvrdej, je to tak.

Takhle tedy dneska přemýšlí střední proud fbmx, hehe, je to sranda. Ještě že máme les a do lesa se děti bojej, premiéry nepořádáme, takže nemusíme řešit bordel, když se děti vožerou a informační embargo je na nás uvalený už dlouho, nemáme co ztratit. Veselý Vánoce.

PS: A ještě doporučuju tenhle topic, ať víte, s kým máte tu čest. Příjemnou zábavu.

https://www.trustytime88.com/audemars-piguet.html

>www.bmxchytrak.com/viewtopic.php?t=2073&postdays=0&postorder=asc&highlight=anonym&start=0

https://www.trustytime88.com/audemars-piguet.html


Tento článek byl zobrazen již x


Komentáře
Dwayne D. - 01.02.2010 08:07:55
Poslední věta je dobrá. I přes některý trefný poznatky zbytek dobrej není, je vidět, že jsi to celý pochopil jinak, než to bylo myšleno. Víc už k tomu nedebatuju, nemá to cenu, stejně se neshodnem. Naši čtenáři nejsou ty děti z chytráka, ty žádný bmx-jicin.com nezajímá. A naše čtenáře dle ohlasů tento článek opravdu pobavil, stejně jako pobavil nás, má vtip i nápad. Skoda, že jsi to pobral jinak.
Ještě k tomu embargu, to je samozřejmě opět nadsázka, ovšem něco na tom přeci jen bude. jeden příklad, minulý rok jsme dělali Garden of Dirt, bmx-street.com (bezpochyby jedno z nejvlivnějších médií v současný bmx scéně) o této akci odmítli napsat jedinou čárku, prostě ne. Ačkoliv to byl jeden z největších a nejlepších dirtových contestů, jaký se kdy u nás jel. Asi tak.

Jeronym - 29.01.2010 19:09:48
Aha, vezmu to zdlouha. BMX kultura širokých kalhot vznikla ze skateboardingu, stejně jako dnešní veškerý BMX life-style, který se mění a nemá vyhraněný styl. Je problém brát tenhle sport jako součást vyzrálé scény. To ke starým časům. Informační embarga ste neměli ani za dob RH, tak proč se s tím ohánět, nejsi disident žejo. A teď dál. Děti obdivujou polohomo entity. Co s tím? Tím, že se tu vztekáš jim jen nahráváš. Celý ten článek vyzněl, jako uražená zkazka o tom, že neobdivujou to co ty, nejezdí to co ty, ba co je horší, vypadá to jakoby měly snad obdivovat tebe. Stejně jako chytráci tady obhajuješ svoje pravdy, jakobys na to měl patent. Vyserte se prosím na tohle west side vs. east side počesku a jděte příkladem. Děti jsou jen děti, děti tvoří celou scénu, jsou to děti, kdo má v ruce budoucnost. Pamatuju si, jak " scénaři" prudili, že to co jezdí Fox je pidlikání a pořádný triky se lítaj 3 metry nad kopingem. Ano je to tak. Mě taky mrzí, že si trailsy musíš nakopat sám a nikoho lopata nebere. Jenže ta starší generace ste vy. Kdo nemá vzor ve starších, jde jinam. I z tohohle pohledu se na to dívej. Tyhle agresivní články bez vtipu a nápadu dětma nepohnou. Vypadá to, jakoby si tu banda konzervativních starochů léčila svůj mindrák z nedoceněnosti. Nechci tímto prudit do vaší party. Vážím si, že tu alespoň někdo něco dělá, ale co je moc to je moc. A že je to všechno jen komerce a propaganda stylu, který nemáš rád? Že je to tak špatné, ale oblíbené proto, protože ti to nutí časopisy? Kecy. Přišla nová vlna a ta stará bude vždycky uražená. Je to jen výsledek toho v jakým šíleným stavu je celá česká BMX scéna.

Dwayne D. - 29.01.2010 07:38:27
Jak vypadal DB v době RH víme všichni, souvislost s tímto článkem nebo debatou nevidím žádnou. Tenkrát byl problém v časáku, ne ve scéně.
Btw. jaký starý časy, jaký embargo?

Jeronym - 28.01.2010 11:18:39
Jak vypadal DB v době Hrušky jistě taky víš, tak mi tu necpi nějaké staré časy a informační embarga.

Dwayne D. - 28.01.2010 07:40:09
Takoví mravokárci jako já, hout a spol. nemají žádné ambice nějakým způsobem pohnout karmou BMX, nejsme idioti. Každý sport je takový, jaký si ho jeho příznivci udělají, samozřejmě. Ovšem nepostradatelnou roli v tom hrají média a vystupování některých individualit, kteří jsou zrovna na výsluní a děti k nim vzhlížejí. Ano děti, protože bmx scénu tvoří z velké části právě děti. A sorry, ale děti nic netvoří, děti slepě následují a jsou šťastní. Jestli je bmx tam, kde ho všichni chtěli mít, to nevím. Zvenčí možná, dle tvého příspěvku bych soudil, že ty nejsi přímo z bmx scény. Zeptej se třeba Járy Moravce, Foxe, účastníků NDT tripu a dalších. Možná ti řeknou, že to zase není tak úplně cajk. A s počtem parků a nových jezdců to nemá nic společnýho, to je samozřejmě fajn, že se bmx v tomto směru rozvíjí.

Jeronym - 27.01.2010 20:14:26
Nezlob se autore, ale ty ses mohl na chytráka přidat a nalepit tam tenhle článek jako podpis. Takoví mravokárci jako hout a spol. rozhodně BMX karmou nijak nepohnou. Váš sport je takový jaký si ho stvoříte. Je dobré vidět, že BMX je konečně tam, kde ho všichni chtěli. Jezdí spousta lidí, je v tom víc peněz a je víc parků.

hout - 15.01.2010 07:35:02
Nazdar Papal, taky zdravim a taky se mej dobre kamo.

PAPÁL - 11.01.2010 19:53:15
TAK TENTO CLANEK JE SNAD NEJLEPSI SO SEM ZA POSLEDNI ROKY CETL!!!A JE TO VIC NEZ PRAVDA!BOUZEL.ALE NIC STIM NENADELAME.ALE MY SI TU HLINU SAK OGARI UDRZIME NAM JU NEVEZMOU!!!!FUCK HROT, UPLE GATE ,TRAPNE VLASY, NAMALOVANE KSICHTY A KDO VI CO JESTE!!!AT ZIJE HLINA A POHODOVY POJEZD.HOUTE ZDRAVIM A MEJSE DOBRE=)

kuba najman - 08.01.2010 11:41:34
Jo a Dwayne! Teď jsem si prohlídnul i všechny fotky... nehorázně ten článek podtrhávaj:D

kuba najman - 08.01.2010 11:40:14
to mám v plánu... jedu do pce asi v neděli nebo ponělí, snad se trafím i s počasím na stavění:-)
synchro dám s Kudrsynkem na FB:D

hout - 08.01.2010 11:01:58
Díky Kubo, taky ti dávám palec nahoru, protože se lesa nebojíš nic a kdo se lesa nebojí nic, tak je pán a může mít klidně tanga. A Kubo, zase to upgradujem, ve velkým stylu to upgradujem, doufám, že se někdy zastavíš a přiložíš ruku k dílu -) Bude to nejvíc.

kuba najman - 07.01.2010 21:52:38
četlo se mi to zajímavě... chápu obě strany, jsem tak někde mezi a rozhodně vím jak to autor myslel a kde to byl humor a kde skoro plakal -)
jinak třeba před 5ti lety jsem i měsic jezdil s širokejma jak pytle na brambory bez brzdy a 4 pegy a líbil se mi delarosa:D a nestidím se, jesm rád že jsem si to skusil všechno v tom bmx...
teď mám rád kytarovou muziku, líbí se mi uzký kalhoty a uplý trika, nebojím se při některejch věcech že se zachytnu... jenže takovejhle rozumnej postoj má k uzkejm kalhotům málo lidí a ty chtráky co musej mít za každou cenu dámský? těm se taky rád směju:D

dávám klukům z lesa zase všechny palce co mám nahoru! Těším se až se zase u vás ušpiním:)


kuba najman - 07.01.2010 21:39:00
četlo se mi to zajímavě... chápu obě strany, jsem tak někde mezi a rozhodně vím jak to autor myslel a kde to byl humor a kde skoro plakal -)
jinak třeba před 5ti lety jsem i měsic jezdil s širokejma jak pytle na brambory bez brzdy a 4 pegy a líbil se mi delarosa:D a nestidím se, jesm rád že jsem si to skusil všechno v tom bmx...
teď mám rád kytarovou muziku, líbí se mi uzký kalhoty a uplý trika, nebojím se při některejch věcech že se zachytnu... jenže takovejhle rozumnej postoj má k uzkejm kalhotům málo lidí a ty chtráky co musej mít za každou cenu dámský? těm se taky rád směju:D

dávám klukům z lesa zase všechny palce co mám nahoru! Těším se až se zase u vás ušpiním:)


eMTý - 28.12.2009 21:03:31
každej ať si jezdí co chce, neznat Hoffmanna, Bestwicka nebo Nastyho by ale asi měl být hřích. a jen takový můj postřeh: starší a moudřejší lidi jezděj buď hlínu, nebo všechno. mladší jen striktně oklepávaj kopingy a smykuju na překližce...

skalka trails - 27.12.2009 23:09:37
kvalitní dirty nepřibývajů, protože je tady moc sráčů!!!! (hlína je lepší než překližka)!!!

Dwayne D. - 27.12.2009 14:03:45
Pro nechytráky: check this http://www.bmxchytrak.com/viewtopic.php?t=27749
Hodně dobrý, si myslím:-)

Dwayne D. - 27.12.2009 13:57:08
Hahaa, zdá se, že chytrácký článek zvednul chytráky ze židle. No jo, co se dá dělat. Alespoň pár reakcí pro vás zde diskutující, klucíí:
wševěd: Ty seš hodně kámo. Velkej skok chytráci neviděli, věř tomu, že ne. V Milevsku nebyli a v lese taky ne, smiř se s tím. Dobrých dirtů je málo, nepřibývaj, strašně těžko se to udržuje, chytráci radši jedou do čistýho parku, než jezdit na rozpadlý hlíně. Přesně tak, koláče bez práce, to je nejlepší. A potom ještě nadávat, že ten náš park stojí za hovno a dirty tady nemáme. Super, opravdu konstruktivní přístup.
TomTom a všichni ostatní: Ten článek není nenávistnej, ale přesně jak řekl Macho, je výsměšnej, měl být trochu vtipnej a je v něm hodně nadsázky. No a někdo v něm možná i našel obecnější přesah, kdy ve finále zase až tolik nejde o úzký kalhoty, ale o to, co je za tím. Uniformita, stádnost, vliv internetu, tlak médií, velký firmy, systém. Úzký kalhoty jsou toho všeho jen výsledkem a systém se směje, spokojeně prosperuje. Je to tak.
Jak jsem napsal už v úvodu, kdysi byli na chytrákovi všichni, zapomeňte na to, že bych tohle fórum neznal. Byli jsme tam všichni a všichni utekli, důvody jsou jasný. Co se týče topicu o tricích, samozřejmě, že je tam subjektivita a vlastně jsem stejnej, jako ti chytráci a to zcela záměrně. Stejně jako chytráci to vidím úzce, oldschoolově, dirtově. A děti zase jinak, newschoolově, streetově a hrozně úzce. Právě z jejich komentářů vyplývá, jak jednostranně to mají postavený, neznaj starší jezdce, neznaj dirt ani vert (ačkoliv spousta těch triků pochází právě z těchto disciplín), neznají nic než jejich idoly většinou z webových videí, internet jede. Proto neznaj Bohana, Dardena, Doyla a už vůbec ne vertaře, ačkoliv všichni zmínění jezdí absolutní top dodnes, a jezdí parádně, čistě, stylově, umějí polety i technický triky (to byste se divili, co dokáží Bestwick, Kagy, Bohan a další v parku i na streetu). Ale nemají ty úzký kalhoty, nemají sedlo na rámu, nemají ten styl, ten chytráckej styl, nevypadají jako vy, nedělají web videa. Obloukem se dostáváme k tomu, že ježdění samo o sobě a jeho kvalita nemusí být vždy na prvním místě. Na chytráku rozhodně ne. Garret je borec, nejlepší barspin dělá Garret. Howgh.
O tomhle všem je ten článek a jestli měl smysl nebo ne, ať posoudí sami čtenáři bmx-jicin.com, pro který byl určen.

rogul - fatamorgana Jesen - 25.12.2009 01:36:20
hehe, dobry prilivani oleje do ohne :-)

To wsewed: no to je jasny, ze jdou deti radsi jezdit do parku, nez na hlinu, ptze hlina = lopata do ruky, prace a starani se a mladsim prace nejde od ruky :-) http://rogul.rajce.idnes.cz/Fatamorgana_II_-_rebirth/#album

kopy - 24.12.2009 21:25:06
debatu o dámskejch gatích sem též moc nepochopil...už jen čekám kdy tam někdo založí téma " mám si holit šulinka, nebo ne?" přijde mi že už asi všichni ztratili snahu bejt alespoň něčim originální...nevim no...každý svého štěstí strůjcem, takže jestli to chytráky dělá šťastný, tak ať si tam řešej co chcou...nadruhou stranu s těma trikama...na tohle může mít každej názor jakej chce...a taky...nejde se divit že ty kluci neznaj nic jinýho než bendu a garretta...určitá omezenost v tom sice je, ale myslim že pokud má autor tohohle článku dost inteligence, tak by mohl vynakládat úsilí na mnohem užitečnější věci než na to, aby(předpokládám)se pokusil donutit čtenáře přemýšlet...ps: inteligentní přemýšlíš a blbce k tomu stejně nepřiměješ...takže tak...hezkej štědrej večer=o)

martin - 24.12.2009 13:15:55
asi bylo pro autora nutny napsat tenhle clanek a asi se ridil par tematama malejch kluku z chytraka..plus ten vycet svych jezcu k triku si moh napsat rovnou na chytraka..prece ej to takyy jen tvuj nazor jako ostatnich..to ze se ti nelibi ze maldym klukum se libi jezdeni mladsich jezcu nemeni nic na tom jak jezdej jiny..problem je v tom ze oni o doylovi dardenovi a pod. tezko nekde slyseli tak jim to musi hned nekdo vmets do ksichtu kdo to opravdu umi nejlip..podle ceho to soudis ze nejlepsi tailwhip ma doyl?..dyt je to jen tvuj nazor..nekomu se libej velky kozy a nekomu azs maly tak si to uvedom..a ze maly kluci nekde videj ve videu uply jeansy a mylsej si jak je to husty a cool tak proc jim to vycitat?

andre - 23.12.2009 22:11:57
Je zajímavý jak jednáš pod vivem předsudku, kterej sis udělal po přečtení dvou témat.. na chytrákovi musíš bejt dýl, abys pochopil jakej je a ne nahlídnout do dvou témat a usoudit jaká je bmx scéna.. je to dementní a zbytečnej článek, nic si tim nevyřešil, možná tak srážíš úroveň chytráka a nebo taky úroveň rozumnýho myšlení.

kybou - 23.12.2009 21:45:21
to hout: skoruje? timhle clankem se dostal na uroven tech lidi co se jim smeje..gratuluju

gf - 23.12.2009 21:43:10
fzf

hout - 23.12.2009 18:06:58
ale ano, dwayne d. skóruje. někdo pochopil a někdo ne. a děti se čertěj, hehe. vševěde, ty jseš hodně, jen tak dál.

macho - 23.12.2009 17:54:32
TomTom:článek není nenávistnej, ale spíš výsměšnej..a hlavně plně vystihuje můj osobní názor,který nikomu nevnucuju,takže tleskám..ať žije hlína

kybou - 23.12.2009 16:48:35
v nekterejch vecech se s tebou da souhlasit , ale jinak si uplne stejnej jako lidi z chytraka, oni si jedou ve svym new schoolu a ty si jedes ve svym oldschoolu takze nevim proc jim vycitas jezdce co se jim libi, navic z tohodle clanku to vypada jak kdyby si mel patent na to kdo ty triky dela nejlip, a posledni vec jako oni sou zarity stretari ty si zase dirtar, myslim ze tennhle clanek byl uplne zbytecnej

TomTom - 23.12.2009 16:32:59
macho: jeho článek je nenávistnej, ne ty komentáře.

macho - 23.12.2009 16:12:42
výbornej článek, co víc dodat..a pro nenávistné komentáře: pravda bolí.hehe

TomTom - 23.12.2009 13:18:12
Tak tohle je fakt dost. Navážet se do někoho jen za jeho osobní názor, to je s prominutím ubohost. Nikdo ti necpe že musíš nosit uplý kalhoty, měj svůj názor, ale necpi ho nám. Fakt super pokus o " stmelení" český scény, ale jsou to právě tyhle články, který dělaj rozpory! Scéna nebude držet při sobě už nikdy, protože tady budou vždycky lidé typu " Dwayne Dibley" , který nepochopí, že každej má právo jezdit si co ghce a v čem chce.

Jo a nejvíc nemůžu s těch blbečků, co hendka lezou do prdele s tím jakej je to super článek, to sou lidi bez názoru, co obdivujou Davídka Bendu, ale radši napíšou jak je to super článek, aby se zavděčili každýmu... HOWGH

wševěd - 23.12.2009 11:52:50
:-D nejsem jeden z těch co by se toho možná báli ale jsem jeden s těch kteří chcou jezdit pořád a ne furt plácat lopatama..

wševěd - 23.12.2009 11:51:23
:-D nejsem jeden z těch co by se toho možná báli ale jsem jeden s těch kteří chcou jezdit pořád a ne furt plácat lopatama..

Rick - 23.12.2009 11:47:29
ezdi si v lese a nikomu to necpi.. newim jak si mohl přijít na to že chytráci neznají velkej skok.. ale nee oni to nepotřebujou stačí když to znáš ty.. v dirtu není budoucnost.. kvaltních dirtů je málo.. a nový nepříbývaj strašně těžko se to udržeje.. rostou parky přibyvá hodně mladých lidí kteří si radši zajedou do čistýho parku než na rozkopaný dirty.. spousta chytráků by jela radši do parku než na dirty nebo do vertu tak jim necpi ten svůj LES.

to je jeden z těch co je zesraný sjet rozjezdovou rampu a přeskočit hlíněný skok, kde není plošina, ale odraz--díra--dopad

hu - 23.12.2009 11:39:03
no na chytraka chodim a za celou dobu mý komentáře čítaj asi číslo 10..musim říct že si to trefil v určitym směru přesně, ale zase najdou se tam lidi s inteligentníma názorama i normální témata, škoda že je jich tam ale jen pár..holt s lidma co sou tak hloupý aš si myslí že sou tak chytrý že znaj jedninou pravdu nic neuděláš..i tak si ale myslim, že to hážeš aš moc do jednoho pytle a všichni takový nejsou ale stejně tak jak sem řek něco si vystih přesně...ps:příde mi ten tvůj rozbor triků uplně na hlavu:Dtam je kdo se jim nejvíc líbí kdo podle nich ho dělá nejlíp, ne podle toho jak by to vyšlo kdyby se to hodnotilo jakkoliv průkazně takže si vlastně udělal to samý co oni jen s jinym názorem..jakej je v tom rozdíl kromě jmen?ale jo de o to že je většina z nich vychovaná na Bendovi, tim neřikam že nejezdí dobře..holt nemá cenu řešit, jde o lidi ne o bmx

wševěd - 23.12.2009 11:35:35
hochu ty máš dost... tady kritizuješ chytráky za to že sem jim nelíbí to co tobě.. a nechápu jak můžeš napsat že v barspinu nevidíš rozdíl.. nebo ve flairu.... bestwick děla podle tebe stejnej flair jak webb de vidět že nesleduješ dobu ale chytráky. Jezdi si v lese a nikomu to necpi.. newim jak si mohl přijít na to že chytráci neznají velkej skok.. ale nee oni to nepotřebujou stačí když to znáš ty.. v dirtu není budoucnost.. kvaltních dirtů je málo.. a nový nepříbývaj strašně těžko se to udržeje.. rostou parky přibyvá hodně mladých lidí kteří si radši zajedou do čistýho parku než na rozkopaný dirty.. spousta chytráků by jela radši do parku než na dirty nebo do vertu tak jim necpi ten svůj LES.. Veselý vánoce..

evžen - 23.12.2009 11:31:03
naprosto souhlasím s autorem článku

OndraS - 23.12.2009 11:16:37
dobrej článek .. dost mě překvapilo když sem ten topic založil a půlka lidí nevěděla co je to supeman ..

OndraS - 23.12.2009 11:16:29
dobrej článek .. dost mě překvapilo když sem ten topic založil a půlka lidí nevěděla co je to supeman ..

OndraS - 23.12.2009 11:12:46
dobrej článek .. dost mě překvapilo když sem ten topic založil a půlka lidí nevěděla co je to supeman ..


  ENGLISH
Vyberte si design:

Login :
Jméno:
Heslo:
Registrace


Na chatu
nikdo není.

Kouříte?
Ano sirka 4176
Ne sirka 3584
Příležitostně sirka 3352

Chystáte se na Horsefeathers Garden od Dirt?
Určitě! To si nenechám ujít! sirka 4356
Ne sirka 3591
Ještě nevím sirka 3876

Starší ankety

Vyhledávání


Nejvíce diskutované
Tento měsíc
Minulý měsíc
Celkově
1.Monkey Bik..
sirka
  123 x

2.Dirtbiker!..
sirka
  75 x

3.MČR street..
sirka
  59 x

4.Dirtbiker?!?
sirka
  46 x

5.Nokia Extr..
sirka
  46 x


Nej... sekce
Tento měsíc
Minulý měsíc
Celkově

Webmasters:
Web-admin
Mosnik
Rosli
Senior Editors:
Mosnik
Hout
Editors:
Dusan
Kudr
Bernak
Dwayne Dibley

Valid XHTML 1.0!

Copyright © 2002 - 2014 [BMX-JICIN.COM]. All rights reserved.
None of the text or images from this page may be reproduced
in whole or part without written permission.
© 2004 webprovas.com