Celkem návštěv: 1158653 | dnes : 57 | online : 7
Bikehall Contest 2010

Text: Hout

Bikehall Contest, 7.-8.5.2010, vlastně přemýšlím, co říci. Z ježdění mi zůstaly v hlavě jen kvalifikační jízdy Duda Antalíka a Cahina. Oba zajeli super a po parku fakt lítali. Dudovo druhý místo v kvaldě hovoří za vše. Finále mírné zklamání, už jsme asi opravdu moc zmlsaní a chceme moc, nebo nevím, v čem je problém. Příliš mnoho tailwhipů,360tek a flairů a příliš málo pěknýho ježdění, asi tak. Ondra Šléz tentokrát neměl den, Dudovi finále taky nesedlo a Kudr se do finále nedostal, takže nevyndal nejšílenější transfer, jaký si oko českého diváka ani nedovede představit. Škoda. Prapor držel jen Pejda, ten se mi líbil. Vyhrál zaslouženě Michal Beran, který prostě jede a dává. Nicholi Rogatkin jede ještě rychlejc a dává neméně hustě, ale v Trutnově ho potkala velká smůla v podobě pádu při 360 double bič na step-upu a výsledkem je zlomený nárt nebo co. Shit happenes.

Kromě bmx se jezdí v Trutnově i kategorie velkých koz, to je známá věc. Viděl jsem kus finále a bylo to opravdový peklo. O tailwhip a točku míň, styl neposouditelný, výška nulová díky jiným proporcím překážek vůči 26ti palcům. Pro diváka absolutní zlo, kdy musí přetrpět nějaký dvě hodiny nudy, než se dočká bmx finále, který je o několik galaxií jinde. Tahle kašpařina je dobrá akorát tak pro jezdce, kteří se můžou ukázat před sponzory ve vysoce prestižním setsakramentsky špatně obsazeným závodě, a pak možná ještě pro pořadatele, kteří můžou nalákat i MTB firmy, aby pustily nějakou tu Ká. Diváku, naser si, yes.

Pomineme-li ježdění, byla v Trutnově zase sranda, kterou se však neúnavně snažila potlačit celá policejní kordóna, tolik hlídek na nějakých 500ti metrech jsem v životě neviděl. A protože mají kluci černý těžkej život, taky jsme jim přispěli, já za 200 že jsem si dovolil jet po chodníku asi 30 metrů na kole s nohama na zemi, Vojtu stálo vyprázdnění močovýho měchýře u nedalekého křoví dokonce 500. Děkujeme pánové, že nás chráníte a pomáháte.

Sobotní mejdan jsme zatáhli, takže nic nevíme. V neděli lesní jam, klasika jako každý rok, velmi početné diváctvo a pár jezdících jedinců. Kromě JC crew jezdilo Brno, Dan Jurečka slušně naložil, takřka čistá 360 table onehand na divočáka byla nejvíc, dobře von. Dále Kuba Najman, Maňas Tomek, Dan z Turnova, Negr zkusil EMO... Poklidný ježdění a pěkné koukání. Les byl mírně mokrý po deštích z minulýho týdne, takže žádná BIG DIG, Backspace až večer, jen dva a spíš na hrot. Počasí má na nás letos vůbec spadeno, jestli se nepovede udělat drenáž, BIG DIG a všechny přejezdy do ní se budou jezdit zas někdy v srpnu, jako loni, prostě voda a zase voda. Postupně se les vylidňoval, až jsme tam večer zůstali sami, uklidili odpadky a vypravili se nach hause. Výživný, dlouhý a náročný víkend. Za rok v Trutnově zas, víc už nic.

PS: Sorry guys, fotky nejsou, na netu se jich všude povaluje až až. A z lesa možná bude něco většího, o tom zase příště.

Best Replica Watches https://www.bestintimes.com


Tento článek byl zobrazen již x


Komentáře
DanJ - 18.05.2010 14:18:36
na divočáka hehe:))diky za supr pojezd JC parto!:))
uvidíme se na Jamu vol4

hout - 13.05.2010 10:33:18
Zřejmě přisuzuju jiný význam výrazu Shit happenes, respektive jsem si ho dovolil použít i vširším významu, než je mu přisuzován. Zkrátka kurva drát:-)

varel - 12.05.2010 21:42:27
Shit happens se zlomenym nartem? no nevim zlomenej nart je kurva neprijemny zraneni takze snad spis bad luck. Jinak diky za originalni reportek :P



  ENGLISH
Vyberte si design:

Login :
Jméno:
Heslo:
Registrace


Na chatu
nikdo není.

Kouříte?
Ano sirka 4150
Ne sirka 3556
Příležitostně sirka 3329

Chystáte se na Horsefeathers Garden od Dirt?
Určitě! To si nenechám ujít! sirka 4330
Ne sirka 3568
Ještě nevím sirka 3852

Starší ankety

Vyhledávání


Nejvíce diskutované
Tento měsíc
Minulý měsíc
Celkově
1.Monkey Bik..
sirka
  123 x

2.Dirtbiker!..
sirka
  75 x

3.MČR street..
sirka
  59 x

4.Dirtbiker?!?
sirka
  46 x

5.Nokia Extr..
sirka
  46 x


Nej... sekce
Tento měsíc
Minulý měsíc
Celkově

Webmasters:
Web-admin
Mosnik
Rosli
Senior Editors:
Mosnik
Hout
Editors:
Dusan
Kudr
Bernak
Dwayne Dibley

Valid XHTML 1.0!

Copyright © 2002 - 2014 [BMX-JICIN.COM]. All rights reserved.
None of the text or images from this page may be reproduced
in whole or part without written permission.
© 2004 webprovas.com