Celkem návštěv: 1160324 | dnes : 69 | online : 2
Catty Woods - den třetí

Text: Hout

Středa, 1.9. Celé dopoledne jsme se věnovali zjišťování všech náležitostí a formalit spojených s koupí auta v USA. Liší se to stát od státu a v Pennsylvanii prostě není šance. Jersey je ovšem v pohodě, tam by neměl být problém, potřebujeme akorát nějakou adresu a doložit, že tam opravdu bydlíme. To samozřejmě nemáme, ale jsme Češi, kluci podnikaví, takže si s tím nelámu hlavu a hned mám několik plánů, jak to zařídit. V podstatě potřebujeme jen někoho, kdo je ochotnej nám dát svou adresu, na kterou si zařídíme bankovní účet a tím prokážeme, že tam bydlíme. Koupíme auto, zaregistrujem ho, účet se zruší a tradá, díky čau. Jersey není daleko, to půjde.

Spolubydliči v tomhle zklamali, v Jersey nikoho nemají, leč nevadí, bmx komunita nás v tom určitě nenechá. Kolem pátý si teda jedeme spokojeně na Catty. Tady už to slušně jede, spousta lidí, koukáme koukáme, Brian Foster, legenda legend, yes jou. A radost pro Kubu Najmana, Clint Reynolds. Máme radost. Jdeme jezdit, představovačka a lehkej pokec se všema novýma, docela nás berou, Česká republika je pro ně velká exotika, hehe. Jeden týpek dokonce zná Čechy, byl tady asi dva týdny, prej máme nejkrásnější ženský na světě (žádná o tom) a sypal z rukávu věty jako „Máš moc krásné oči“, hehe, dobře von. Lajny už máme nalítaný, dáváme si to na velkou pohodu, Kudr šetřil kotníky, ale mě osobně to strašně chytlo, jezdím dokola společně s Reynoldsem jak šílenej, nejlepší ježdění za poslední roky. Clint je hodně v pohodě, takovej klučina, trochu jsme pokecali a pozval nás na čtvrtek na Posh, kde by měla být velká session, nemůžeme se dočkat.

Brian Foster nakonec píchnul a to na stejným skoku jako si Kudr odrazil kotníky, vzal za to moc do vejšky a byl krátkej... i mistr tesař se utne a Kudrsynek je spokojenej, že není sám, hehe. Nakonec všichni sedí v základním táboře, který je zhruba uprostřed a je tam pár židlí a lavička (máme v lese lepší zázemí:-)). Kecá se o všem možným, já začínám přemýšlet a přešlapovat. Brian Foster bydlí v Jersey... tvl. Brian Foster, to je dost... Sbírám veškerou odvahu, odchytávám si ho bokem, když odchází a koktavě na něj vytahuju moji story o tom, jak potřebuju adresu v Jersey. Nejdřív kouká, trochu brblá, že nechce, aby mu chodily nějaký hovadiny ohledně mý káry, ale nakonec mi dává svoji adresu!!! Jdu do kolen, nemám slov, Brian Foster mě viděl poprvý v životě a dal mi svou adresu, abych si na ní mohl zaregistrovat auto... Co dodat, pořád jsem se z toho ještě nevzpamatoval. Bmx komunita je nejvíc, tedy alespoň ta americká.

Dnes byla na řadě další byrokracie v podobě zařizování bankovního účtu a další nečekaný obštrukce. Škoda mluvit. Je právě čtvrtek, půl čtvrtý, za chvíli odjížíme na Posh trails. Stay tuned.

PS: Před chvílí jsme se vrátili z Posh, král je mrtev, ať žije král. R.I.P. S&M. Více Kudr v příštím článku.

Replica Breguet Watches https://www.bestbreguet.me/


Tento článek byl zobrazen již x


Komentáře
hout - 07.09.2010 05:58:09
Voe Foxi, hlína nešpiní, hlína povznáší a vysílá nás do nebes. Já myslel, že jsi to na Řáholci pochopil:-) Zažíváme to, co jsme si naplánovali zažívat a pro což jsme dost udělali a dost obětovali. Někdy nám štěstí přeje a někdy zase ne. Tak to je. Každej by měl alespoň jednou za život něco takovýho udělat, stojí to za to. Díky za podporu, jsem rád, že se vám naše vyprávění líbí. Peace.

Fox - 06.09.2010 07:43:08
Tady zažívá někdo něco naprosto neuvěřitelného, že?! Ikdyž hlína špiní, vše poctivě čtu a těším se na další reporty. Je to masacker!

frenk - 04.09.2010 16:28:04
hej hou, tak to je luxus, nejvíc čtení, nejvíc reporty ze všech českých serveru, proste zapnu PC a jdu na bmx-jicin a pul hodky seru vsechno dění okole mě a vžívám se do vašeho tripu. Z Fostera nechápu a RIP SandM je mi líto

papal - 04.09.2010 14:34:07
hoj hosi.dobre vy tam!!!fotky vypadaji mazane a politani je urcite jeste mazanejsi!!!majte sa dobre a tesim se moc na dalsi report.Trailsu zdar

ptr - 03.09.2010 14:48:24
tvl nemam slov, FOSTER vam dal adresu kvuli vasi kare, nemuzu :-O jak vidno odvaznemu stesti preje :-)) jinak opet super reportek, zavist nejvetsi, z tech fotek ta atmosfera vypada jak u nas lese Reynolds klucina he he. Vsechno fotte a hlavne tocte! a ten podpis Fostera bych tajky bral :-)) :-p

eMTý - 03.09.2010 10:11:01
JO! klucííí, závist! chci adresu fostera, napíšu si mu o podepsanej plakát!


  ENGLISH
Vyberte si design:

Login :
Jméno:
Heslo:
Registrace


Na chatu
nikdo není.

Kouříte?
Ano sirka 4186
Ne sirka 3592
Příležitostně sirka 3363

Chystáte se na Horsefeathers Garden od Dirt?
Určitě! To si nenechám ujít! sirka 4364
Ne sirka 3598
Ještě nevím sirka 3889

Starší ankety

Vyhledávání


Nejvíce diskutované
Tento měsíc
Minulý měsíc
Celkově
1.Monkey Bik..
sirka
  123 x

2.Dirtbiker!..
sirka
  75 x

3.MČR street..
sirka
  59 x

4.Dirtbiker?!?
sirka
  46 x

5.Nokia Extr..
sirka
  46 x


Nej... sekce
Tento měsíc
Minulý měsíc
Celkově

Webmasters:
Web-admin
Mosnik
Rosli
Senior Editors:
Mosnik
Hout
Editors:
Dusan
Kudr
Bernak
Dwayne Dibley

Valid XHTML 1.0!

Copyright © 2002 - 2014 [BMX-JICIN.COM]. All rights reserved.
None of the text or images from this page may be reproduced
in whole or part without written permission.
© 2004 webprovas.com