Celkem návštěv: 1159880 | dnes : 10 | online : 2
Catty Woods Jam

Text: Hout

V sobotu 4.9. jsme se vypravili na Catty Woods. Cestou jsme museli vrátit auto na místní letiště, což nás trochu zdrželo a na trailsy jsme dorazili až po jedný hodině. Což ovšem nakonec vůbec nevadilo, jak jsme zjistili. Catty Woods jam byla slušně zasponzorovaná akce, jak moc mediálně provařená, o tom můžeme jen polemizovat. Na místě se proháněla docela početná skupina riderů, celkově bych to odhadnul něco okolo 40ti kousků, když počítáme i ty nejmenší lajny. Stručněji řečeno, něco jako na letošním Řáholec Jamu.

Trochu jsme to pocheckovali, Kudr se oblíknul, šel jezdit a já vzal do ruky foťák a kameru. Lítaly se klasický lajny, který máme už dobře najetý. V podstatě by se dalo říct, že v Catty jsou jen tři různé konce větších lajn, do kterých se to všechno napojuje. Já mám čas si to všechno pořádně projít a zjišťuju, že Posh jednoznačně vedou. Ačkoliv nejsou na tak rozsáhlým prostoru, je tam toho víc a zajímavěji udělaný. Velkým zklamáním byla účast PRO jezdců. V podstatě pouze Brian Foster a Clint Reynolds a ani jeden z nich se nijak nevyndával. Například 360 BF za celý den neotočil a celkově bylo vidět triků pomálu. Ptal jsem se Briana Yeagla, proč nejezdí, tak mi ukázal koleno, kde měl nehezky vypadající bouli ve velikosti tenisáku, brrr. Na otázku, kde je Pittsburgh (myšleno tamější trailsová scéna), odpověděl, že tam nebylo nic moc počasí a nějak se jim nechtělo. Jaká to škoda, na Doyla jsme se s Kudrsynkem nejvíc těšili. Kudrsan si najel už v podstatě všechny lajny, kromě největší, kterou stejně nikdo nelítal. Teda až na jednoho týpka, nevíme jak se jmenuje, ale jezdil parádně, dával asi první čtyři skoky na největší lajně, jedno nebo dvakrát nalítal všechny kromě posledního, nehorázný polety to jsou, co si budeme povídat, checkujte fotky. Jam tak nějak v poklidu probíhal celé odpoledne, vložkou byla soutěž o nejpomalejší a nejrychlejší jízdu. Nejpomalejší jsme nestihli, BF nebo Clint Reynolds lítají každou jízdu jako by byla nejpomalejší, ale nejrychlejší byla sranda. Vtipný sledovat, jak všichni tluměj a lítaj na placáky. Pak už se nic zajímavýho nedělo, prostě se jezdilo a hotovo.

Z věcí okolo mě zaujalo třeba mizerný respektive žádný ozvučení, jeden malý kazeťáček a v něm hrálo radio, žádný mikrofón, nic. Slušná bída na to, že to je legální. Další věc občerstvení, měli tam pár plechovek kolči a dělaly se hnusný burgry, ale pivo? Zapomeňte. za celý den jsem neviděl jedinýho člověka s pivem. Holt jsme asi trochu někde jinde.

Zkrátka shrnu-li celý Catty Woods jam, žádný ohňostroj se nekonal, normální odpolední ježdění, na který se sešlo akorát o trochu víc lidí. Zajímalo by mě, kde se stala chyba, že nepřijelo víc opravdu dobrých riderů. Odpovědí může být i fakt, že opravdu dobrých trails riderů je ve Státech pomálu. Myslím, že z takovýho Duda Antalíka nebo Piotra Kolodzieje by se tady všichni posrali a velmi rychle by sehnali sponzoring a zázemí. I Kudrsynek tady budí rozruch a to točí pouze rovné 360ky a zdaleka né na všech skokách, na kterých by to zvládl. Srovnám-li Catty Woods jam s Řáholec Jamem, vychází z toho jednoznačně vítězně Řáholec Jam, lepší atmosféra, lepší soutěže, více zábavných vložek, více a nesrovnatelně hezčí slečny, pivo a afterparty, měli by se od nás kluci americký trochu přiučit, muhaha.

Okolo sedmý večer jsme toho měli tak akorát, takže odjezd domů, tentokrát bez auta, takže na kole. No byla z toho hodně zajímavá projížďka naslepo, z 8 mil jsme si udělali takových 16 bych to typnul, hehe. Neděle byl oddech, já jsem dal do kupy kolo, Kudr odpočíval. Mimochodem, kolo asi takto: Rám S&M LAF, TT 21, vidle Oddyssey dirt fork, přední kolo Hoffman Generator, představec GT Pistons, řidla Fit NorthWest, gripy Odi Longneck, páčka Noname, sedlovka Primo, sedlo DK, kliky Profile Racing 175 mm, převodník Profile 28T, brzda Fly, zadní ráfek Primo Balance, nába Profile. Hodně slušná nálož, obzvlášť na mě, řekl bych. Co mi zbylo na prodej? Přední kolo, ráfek Primo Balance, nába Profile, vidle Sunday (41 thermal), řídítka S&M Slam, představec S&M Redneck XLT (tady ještě váhám, jestli si ho nenechám), kliky Profile Racing včetně osy. Ceny příznivý, kontaktujte mistra Berna, mýho partnera pro věci obchodní.

Za chvíli vyrážíme na Posh, jsem zvědavej, jak se na tomhle novým koni bude jezdit. Stay tuned.

PS: Videjko bude, jen co seženu správný FireWire kabel, ten co mám mi nepasuje na notebook. Snad brzy.


Tento článek byl zobrazen již x


Komentáře
kuba najman - 07.09.2010 21:08:27
Taky jsem hned zavětřil pro Profile kazetě, ale jak jsem si četl Rubenův dotaz a tvou odpověď zase se odvětřilo hehe...
Jamu škoda:-/ těšil jsem se na mega video na Vinyl, kde bude jeden z nakládajících Kudrsan:-) Ale těším se i na video od Houta, kde bude Kudrsan jedinej nakládající:-)
Mějte se, bavte se a já přesně za 14 dnů NZ!

hout - 07.09.2010 03:53:15
milhaus, eMTý: Na jamu bylo pár lidí na horských, jezdili jen nejmenší lajnu, evidentně tam moc nepatřili. Na Posh jsme potkali asi dva nebo tři týpky, kteří patřej mezi lokály, jinak nic. Kua zapomeňte už na ty motorky na trailsech. Tady jsou tatíci, kterým je hodně přes třicet a stejně jezděj všichni na malým, protože na ty trailsy prostě malý patří, víme?
Ruben: Čau chlape, zadní nába je na kole, prodal bych ji hned, ale moje nába na starým S& M byla na 10mm osu, takže bych potřeboval na rám redukce, navíc bych musel i řešit převod, protože na starým kole jsem měl 44:16 a tady je převodník 28t... takže zadní nábu zatím neprodávám, možná až se vrátím domů. Prodávám komplet předek, primo Balance ráfek, Profile nába.

ruben - 06.09.2010 21:42:02
knír ,. hoši je to parada čist,. houte to poradavaš zadní nabu profile?

eMTý - 06.09.2010 21:04:02
jo, taky čumim, že tam má někdo normální dospělý kolo, může se tam na mtb?

milhaus - 06.09.2010 20:06:46
Zdarec kluci, moc pěkný počtení. Na pár fotkách sem viděl velký kolo, jak to tam borci dávaj na velkých? Jinak úroveň jamu mě trošku překvapila:)


  ENGLISH
Vyberte si design:

Login :
Jméno:
Heslo:
Registrace


Na chatu
nikdo není.

Kouříte?
Ano sirka 4176
Ne sirka 3584
Příležitostně sirka 3352

Chystáte se na Horsefeathers Garden od Dirt?
Určitě! To si nenechám ujít! sirka 4356
Ne sirka 3591
Ještě nevím sirka 3876

Starší ankety

Vyhledávání


Nejvíce diskutované
Tento měsíc
Minulý měsíc
Celkově
1.Monkey Bik..
sirka
  123 x

2.Dirtbiker!..
sirka
  75 x

3.MČR street..
sirka
  59 x

4.Dirtbiker?!?
sirka
  46 x

5.Nokia Extr..
sirka
  46 x


Nej... sekce
Tento měsíc
Minulý měsíc
Celkově

Webmasters:
Web-admin
Mosnik
Rosli
Senior Editors:
Mosnik
Hout
Editors:
Dusan
Kudr
Bernak
Dwayne Dibley

Valid XHTML 1.0!

Copyright © 2002 - 2014 [BMX-JICIN.COM]. All rights reserved.
None of the text or images from this page may be reproduced
in whole or part without written permission.
© 2004 webprovas.com