Celkem návštěv: 1158694 | dnes : 37 | online : 17
Zima 2013/2014

Text: "mailto:ondradusan@gmail.cz"

Fotky: Radek Jedlička, Dušan

Opět po nějaký době probouzím BMX-JICIN.com. Chtěl bych psát víc, ale nápad tyhle stránky trochu oživit přišel až na podzim. Letos o naší partě a o dění v LESe mám v plánu psát víc, což teď v zimě pochopitelně moc nejde.

Zima, klasický období který se vždycky vleče, obzvlášť letos. Až na pár výjimek sníh žádnej, aby si mohl aspoň kravit na horách. Za mě je to zatím nejhorší zima co jsem zažil. Na druhou stranu je to vlastně dobře, protože hlína není promrzlá a může se alespoň kopat, prakticky celou zimu digujeme. Kope se na novým místě s názvem H-Trails, jak už určitě víte z Checktrails.com. Samozřejmě příjemná činnost, už se moc těším na tenhle spot, kterej se zatím rýsuje dost nadějně! Na kole jsem byl jezdit asi jednou; jedinej kdo by byl v zimě ochotnej někam jezdit na výlety je Kudr, ale ten je pořád špatnej takže taky nic. Zbytek naší party v zimě skoro nejezdí, preferujou pouze digování, metal a beer. Lesu jsem sice dával v jednu chvíli naději, že by šlo třeba něco málo jezdit, ale tyhle iluze mi za pár dní rozehnalo počasí. Závidím těm ostatním co mohli aspoň někde jezdit. Občas mě vyveze Frenk Frantik když někam jede přes Jičín, teďka celkem častej host v naších krajích. Jen tak dál! A už se sem nastěhuj! Máš tady už dávno bejt kámo. Jednou jsme právě s Frenkem jeli podívat se do Lesa a našli jsme tam bandičku smradů jak rozkopávají nájezd. Samozřejmě jsme jim vyčinili co si jen zasloužili. Dostali zákaz a od tý doby je celkem klid.

>>Takže jako už po několikátý pro všechny mlaďáky co neznaj jak se chovat u někoho doma. LES V ZIMĚ SPÍ, TAK HO NECHTE! A už vůbec NEKOPEJTE ani NEJEZDĚTE bez svolení někoho z místních.<< Jestli chcete přiložit ruku k dílu, tak třeba na H-Trails, budeme jedině rádi. Napište do komentářů a není problém se dohodnout.

Jinak mrkněte na pár fotek od Radka Jedličky z posledního podzimního ježdění, který přihazuju. Radek je kámoš co zkouší fotit a řekl bych, že na poprvé to nebylo špatný. Díky ti! K tomu ještě něco z lesa co jsem vycvaknul na kapesní foťák a co jsem našel z tohohle divnýho zimního období. Když byl první sníh a jeli jsme podrtit český svahy s Doktorem. Hehe. Zatím čau


Tento článek byl zobrazen již x



  ENGLISH
Vyberte si design:

Login :
Jméno:
Heslo:
Registrace


Na chatu
nikdo není.

Kouříte?
Ano sirka 4152
Ne sirka 3560
Příležitostně sirka 3331

Chystáte se na Horsefeathers Garden od Dirt?
Určitě! To si nenechám ujít! sirka 4332
Ne sirka 3570
Ještě nevím sirka 3855

Starší ankety

Vyhledávání


Nejvíce diskutované
Tento měsíc
Minulý měsíc
Celkově
1.Monkey Bik..
sirka
  123 x

2.Dirtbiker!..
sirka
  75 x

3.MČR street..
sirka
  59 x

4.Dirtbiker?!?
sirka
  46 x

5.Nokia Extr..
sirka
  46 x


Nej... sekce
Tento měsíc
Minulý měsíc
Celkově

Webmasters:
Web-admin
Mosnik
Rosli
Senior Editors:
Mosnik
Hout
Editors:
Dusan
Kudr
Bernak
Dwayne Dibley

Valid XHTML 1.0!

Copyright © 2002 - 2014 [BMX-JICIN.COM]. All rights reserved.
None of the text or images from this page may be reproduced
in whole or part without written permission.
© 2004 webprovas.com