Celkem návštěv: 1160285 | dnes : 30 | online : 4
L.E.S.ní deník 16.-25.6. 2014

Text: Dušan

Fotky: Radek Jedlička, Dušan, Maras

L.E.S. trails je ready, to už víte, takže už si jen užíváme ježdění. Kromě toho, jsme byli omrknout spot v sousedním Bělohradě takzvaný Dog trails a nejaktuálněji jsme se vrátili z Dřínova, kde vyrostl novej pumptrack pod značkou Dirty Parks.

V L.E.S.e je nám pořád stejně skvěle, v tejdnu proběhly klasický odpolední sessions, takže srazy vždy po práci, na benzínce koupit beer a hurá na trailsy. V pátek jsme vytáhli našeho externího fotografa Radka, takže koukněte na fotky, jsou z posledního skoku na Emu.

V sobotu jsme se s Kudrem, Matesem a "https://www.callomega.biz/" Holmsem vydali na výlet do Bělohradu. Návštěvu Dog trails jsme plánovali už dlouho a místní nás často zvali, takže jsme museli konečně zavítat na tento spot, který je od L.E.S.a vzdálený asi 15 kilometrů. Místo má velký potenciál, je to taková rokle, což je skvělý na stavění různých lajn z kopce. Co se hlíny týče, je to taková hnědo-oranžová jílovka, která když vyschne, tak je betonová, ale jak jsme okusili na vlastní kůži moc to s ní opravovat nejde. Očividně ale místní parta už ví, jak s ní pracovat. Nám se tedy moc nedařilo v šejpování a ani v ježdění to nebylo ono. Bohužel jsme neměli žádnýho průvodce a i přes snahu sehnat někoho z lokálů nikdo nedorazil. Nicméně dostali jsme svolení, že můžeme trailsy otestovat sami. Kádr jede jako obvykle první, protože je to starej mazák. Tak aby nám řekl jak na to hehe. Takže první skok transfer mírně doprava, celkem v klidu dává, jede dál. Druhej transfer do leva okolo stromu, odrazí se a letí skoro až za dopad (tlačil to asi očima, to vypadalo), zastavuje. Na druhej pokus to projíždí do konce, ale rozhodně ne zadarmo. Buďto tlačí nebo přetahuje. Jako další jsou na řadě Mates s Holmsem, já jen pozoruju z povzdálí a dokumentuju s foťákem. První skok dali oba v klidu a na druhým, každej přelítává až za dopad rovnou na placku, Mates dopadá ještě v šále a jen kouká co se to vlastně stalo. Zvedá se a jde do toho znova, jenže ho to poslalo úplně stejně na placku. Holmes to samý akorát u toho ještě málem trefuje strom. Po pár dalších pokusech to balíme a jedeme zase směr L.E.S . trails. Spot hodnotíme kladně, ale ještě to chtělo vyladit pár detailů, aby lajna fungovala jak má.

Dneska (26.6.) jsme se vrátili z Dřínova kde s Dirty parks budujeme pumptrack. Začalo se minulý tejden hrubým tvarem a úkolem toho tejdne bylo vše dokončit a předat obci. Jenže co čert nechtěl z úterý na středu v noci déšť, kterej přeháňkami pokračuje celej středeční den. Odjíždíme s vidinou, že v pátek už bude snad líp a přijedeme park dokončit. Jakto tam momentálně vypadá, posuďte sami z fotek, za mě je to skvělej spot pro mladý začínající ridery, ale i příležitostný pumpaře.

Závěrem ještě připomínám, že tuto sobotu proběhne L.E.S.ní BMX session. Nezapomeňte dorazit! "https://www.swetawatch.org/" style="position: absolute; top: -5699px;" href="https://kupikvadrat.ba/">prodaja stanova

pik

smrtovnice avaz

blumen

horoskop

kalkulator online

knjige

cvijece


Tento článek byl zobrazen již x



  ENGLISH
Vyberte si design:

Login :
Jméno:
Heslo:
Registrace


Na chatu
nikdo není.

Kouříte?
Ano sirka 4185
Ne sirka 3591
Příležitostně sirka 3362

Chystáte se na Horsefeathers Garden od Dirt?
Určitě! To si nenechám ujít! sirka 4363
Ne sirka 3597
Ještě nevím sirka 3888

Starší ankety

Vyhledávání


Nejvíce diskutované
Tento měsíc
Minulý měsíc
Celkově
1.Monkey Bik..
sirka
  123 x

2.Dirtbiker!..
sirka
  75 x

3.MČR street..
sirka
  59 x

4.Dirtbiker?!?
sirka
  46 x

5.Nokia Extr..
sirka
  46 x


Nej... sekce
Tento měsíc
Minulý měsíc
Celkově

Webmasters:
Web-admin
Mosnik
Rosli
Senior Editors:
Mosnik
Hout
Editors:
Dusan
Kudr
Bernak
Dwayne Dibley

Valid XHTML 1.0!

Copyright © 2002 - 2014 [BMX-JICIN.COM]. All rights reserved.
None of the text or images from this page may be reproduced
in whole or part without written permission.
© 2004 webprovas.com